Főoldal/
Elektronikus szolgáltatások

Elektronikus szolgáltatások

Itt az idő, hogy kényelmesen bankolj!

  • Bankolj bárhonnan, bármikor, havidíjmentesen!
  • Legyél mindig naprakész az FHB SMS Szolgáltatásnak köszönhetően!
  • Az FHB TeleBank munkatársai a nap 24 órájában várják hívásod: 06 40 344 344.
  • FHB NetB@nk: pénzügyek pár kattintással.

FHB SMS Szolgáltatás

FHB Hello Bankszámládhoz kapcsolható kedvezményes havidíjú FHB SMS Szolgáltatás segítségével mindig naprakész lehetsz pénzügyeid alakulásáról.

FHB SMS Szolgáltatásban az alábbi funkciók közül válogathatsz:

  • Az FHB SMS TranzakcióFigyelő minden, a számládon történt tranzakcióról egy, a mobiltelefonodra küldött SMS-ben értesít. Zavar a túl sok üzenet? Választhatsz, hogy csak a jóváírásokról (ösztöndíj, zsebpénz megérkezése) kérsz értesítést, vagy a terhelésekről is (kollégiumi díj, vásárlások) szeretnél tudni. Sőt, dönthetsz úgy is, hogy csak egy általad meghatározott összegnél magasabb összegű tranzakciókról kérsz üzenetet.
  • Használd FHB Hello Bankkártyádat biztonságosan és mindig tudd, hogy mennyi a vásárlás, vagy készpénzfelvétel utáni egyenleged az FHB SMS KártyaFigyelő segítségével! Szinte azonnal, SMS-ben értesítünk minden, Hello Bankkártyáddal történt – sikeresen vagy sikertelen – tranzakcióról az általad megadott mobilszámon.
  • Csak az egyenleged érdekel? Akkor az FHB SMS EgyenlegFigyelő választásod szerint naponta, hetente vagy havonta elküldi FHB Hello Bankszámlád egyenlegét, ha az változott.

 


FHB NetB@nk

Spórolj az időddel és használd a Hello Bankszámlád mellett havidíjmentesen elérhető FHB NetB@nkot. Néhány klikk és máris megtekintheted számlaegyenlegedet, átutalást indíthatsz, lekötheted megtakarításaidat. Ha FHB Megtakarítási Betétszámlád is van, akkor természetesen annak az egyenlegét is látod, átvezetheted spórolt pénzedet Hello Bankszámládról a Megtakarítási Betétszámládra.

Használatához csak egy internet hozzáférésre, a jelszavadra és a mobiltelefonodra van szükséged. Így nem vagy nyitvatartási időhöz kötve, bármikor, bárhonnan kényelmesen intézheted bankügyeidet.

Az FHB NetB@nk kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a biztonságra, hogy nyugodtan intézhesd pénzügyeidet az interneten keresztül is:

  • Belépéskor SMS-t küldünk az általad meghatározott mobilszámra, így ha illetéktelen kezekbe kerülne belépési jelszavad, azonnal tudomást szerezhetsz a NetB@nk felületedre való belépésről
  • Minden tranzakció véghezviteléhez egy egyszer használatos jelszót küldünk SMS-ben. A jelszó nélkül nem indítható tranzakció, illetéktelen belépés esetén sem tudnak tranzakciót végrehajtani a mobilodra érkező egyszer használatos jelszó nélkül.
  • A szolgáltatás kiemelt, Class A biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik a Netlock internetbiztonsági hitelesítőtől.

 

FHB TeleBank

Bankolj egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan, kérj információt a bankfióki nyitvatartástól függetlenül, a nap 24 órájában. Az FHB TeleBank belföldről helyi díjazással hívható telefonszáma: 06 40 344 344.
Külföldről a +36 1 3344 344-es számot tudod hívni.

Pénzügyeidet havidíjmentesen intézheted telefonon a 7 jegyű TeleBank azonosító és a 4 jegyű TeleBank PIN kódod segítségével. A számlanyitáskor kapott kezdeti PIN kódodat természetesen meg tudod változtatni.
Elektronikus szolgáltatásainkat egyszerűen és gyorsan tudod igényelni fiókjainkban, vagy ha már van FHB TeleBank szerződésed, akkor az FHB TeleBankban a 06 40 344 344-es telefonszámon, éjjel-nappal. A bankfiókba kérjük, hozd magaddal érvényes diákigazolványodat, lakcímkártyádat, továbbá személyi igazolványodat/útleveled/vagy jogosítványodat! 14 és 18 év között az igényléshez szülőd/ törvényes képviselőd jelenléte szükséges.

Kérdésed van?

Kérdésed van?

Hívj minket bármikor

Hívj minket
bármikor

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

 
 
Cikk elküldése e-mailben
Ajánlott cikk:
Címzett(ek) *

A cél email címe

Az Ön neve: *

Az ajánló neve

Az Ön e-mail címe: *

Az ajánló email címe

Megjegyzés:

Az ajánlás szövege

Ajánlja cikkünket ismerősének, vagy küldje el önmagának!